APIPROD GUSTY-BEE SRL -MIERE DE ALBINA
Bine aţi venit Vizitator | RSS
Meniu site
RADIO ZU LIVE
Meniu site
rehab -rihana
Valută
rihana-burn...
Categoriile secţiunii
Mini-chat

Mierea si sanatatea In Sanatate Mierea este considerata a avea multiple avantaje, nu doar a fi un substitut al zaharului. Afla de ce insa mierea nu este recomandata copiilor. Mierea este compusa din doua tipuri de zaharuri, fructoza si dextroza. Aceste zaharuri nu trebuie sa fie digerate de catre sistemul digestiv, asa ca mierea este absorbita repede de sange, conferind corpului un plus de energie rapid. De asemenea, contine proteine, vitamine si minerale, dar nu contine colesterol. Mierea mai inchisa la culoare are mai multe substante nutritive decat cea deschisa la culoare, iar continutul de minerale si vitamine depinde de florile din care este extras polenul. Mierea are mai putin de 2% sodiu in compozitie, fiind caracterizata ca fiind un produs sigur, fara sodiu. Folosita in medicina de-a lungul anilor, studiile recente au aratat ca aceasta are beneficii in anumite ramuri medicale, fiind considerata un tratament antibacterial pentru arsuri si ulcer. Motivul pentru care mierea are aceste proprietati este ca aceasta are proprietati osmotice, datorita acestora, retine apa. Moleculele de apa reactioneaza intens in contact cu zaharurile din miere, lasand doar o cantitate mica de apa pentru microorganisme. Altfel spus, bacteriile cauzatoare de infectii sunt omorate prin deshidratare de catre miere. Actiunea enzimatica a mierei duce la producerea apei oxigenate, care duce la omorarea bacteriilor, contribuind, din nou, la lista caracteristicilor antibacteriene ale ei. Mierea a fost folosita cu succes in cazul depozitarii pielii pentru transplant, aceasta fiind depozitata pana la 12 saptamani. Testele de laborator au aratat ca diferite tipuri de miere au diferite caracteristici antibacteriene, asa ca cercetarile inca sunt in curs, pentru a afla mierea din care floare este cea mai buna. Mierea nu e pentru bebelusi Cu toate ca mierea este un produs natural, unul care nu poate gazdui bacteriile, este foarte important sa stii ca poate contine spori de C. Botulinum, care pot fi nocivi pentru corpul nedezvoltat al bebelusilor. Ar trebui sa renunti la vechea metoda de a pune o suzeta pe o sticla cu miere, pentru a opri copilul din plans. Copiii de pana la un an nu ar trebui hraniti cu miere proaspata, deoarece sistemul lor imunitar nu este dezvoltat inca pentru a putea inlatura aceste efecte nocive. Infectiile pot produce paralizia flacida, care slabeste musculatura copilului. Alte simptome sunt constipatia, apatie, hranirea insuficienta, plansul slabit, pleoape somnoroase, un chip lipsit de vlaga sau inghititul cu dificultate, iar ocazional, probleme respiratorii. La varsta de un an, majoritatea copiilor s-au dezvoltat destul, incat sa reziste la C. Botulinum. Botulismul la bebelusi are rareori efecte letale, insa poate fi evitat cu usurinta. Cu toate ca producatorii de mancaruri folosesc mierea pentru prepararea lor, cei care se ocupa cu producerea hranei pentru bebelusi, de regula esentiala, nu for include mierea, ca si ingredient, in hrana copiilor cu varsta sub un an. Ar trebui specificat ca botulismul nu se poate contacta doar prin mancatul de miere. Acesti pori pot fi gasiti in praf, sol si multe mancaruri negatite, de care au parte copiii mai mari si adultii. Riscul este minim. Cu toate astea, este un risc care poate fi evitat, iar mierea nu ar trebui administrata copiilor cu varsta mai mica de un an.

Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 21
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Formularul pentru autentificare
house
Căutare
Calendar
«  Septembrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Desktop Online
  • Jocuri Online Gratuite
  • Tutoriale Video
  • Toate Tag-urile HTML
  • Kit-uri de Navigator